Kontakt os på telefon 5649 1315

Begravelse Nexø​

BISÆTTELSE og Begravelse udføres af dygtige bedemænd

​Langskovs Begravelsesforretning Nexø blev startet den 1. oktober 1986, og vi kan vejlede og hjælpe i forbindelse med begravelse eller bisættelse på hele Bornholm. Firmaet ejes og drives af Anne Langskov Jartoft.

Vi er flere bedemænd til at sikre en ordentlig begravelse

​En bedemand skal hjælpe med en hel række opgaver i forbindelse med en begravelse eller en bisættelse, og derfor er vi tre fuldtidsansatte bedemænd for at servicere de pårørende til afdøde på en ordentligt måde. Dertil kommer, at vi til tider benytter hjælp udefra.

Der er ikke kontakt med de pårørende ved alle arbejdsopgaver som bedemand, men vi bestræber os på, at de pårørende møder den samme bedemand igennem hele forløbet ved en begravelse eller en bisættelse.

Du kan kontakte os på telefon 56 49 13 15 eller på info@langskov.dk, hvis du ønsker hjælp i forbindelse med en begravelse eller en bisættelse.

​Vi er tilknyttet Danske Bedemænd og derigennem deres garantiordning og klageudvalg. Det betyder, at vi skal følge nogle etiske regler i forbindelse med en begravelse eller en bisættelse, hvilket blandt andet er, at vi skal sikre en uopfordret orientering om omkostningerne, en professionel bevidsthed baseret på loyalitet og en oprigtig respekt for enhver religion.

Du kan læse en informationsfolder fra Danske Bedemænd ved at klikke her

LANGSKOVS BEGRAVELSESFORRETNING - INDUSTRIVEJ 4 - 3730 NEXØ - TLF: 56 49 13 15 - INFO@LANGSKOV.DK