Kister til begravelse i forskellige varianter og prisklasser

Hos Langskovs Begravelsesforretning tilbyder vi et stort udvalg af kister til begravelse. Kisterne fås i mange forskellige varianter, farver, træsorter og prisklasser, så der er mulighed for at vælge en kiste til begravelse, der passer til den afdøde. Alle vores kister til begravelse er egnede til kremation, og flere af dem er også egnede til begravelse.

Vi står til rådighed med hjælp og rådgivning

Vi står altid til vores kunders rådighed med hjælp og gode råd, så du har mulighed for at vælge den helt rette begravelseskiste. 

Vi kan enten komme hjem til dig, uanset om du bor i Nexø, Aakirkeby, Rønne eller et andet sted på Bornholm, eller du kan komme forbi vores begravelsesforretning til en snak om de forskellige kister. Vi står til rådighed hele døgnet rundt.

Vores kister til begravelse overholder alle miljøkrav

De fleste kister fremstilles i fyrretræ, mahogni eller egetræ, og alle vores kister til begravelse overholder naturligvis alle de miljøkrav, der er på området.​

Hvad koster en kiste?

Vores udvalg af kister dækker over flere forskellige prisklasser. Derfor vil du altid kunne finde en gravkiste, der passer til dit budget. Vores priser starter fra 3.900 kr., men den endelige pris afhænger blandt andet af, hvor stor kisten skal være, hvilken farve den skal være i, og hvilken træsort den skal fremstilles i.

Har du nogle spørgsmål, eller ønsker du at høre mere om vores sortiment, kan vi kontaktes på telefon 56 49 13 15 eller e-mail info@langskov.dk.

Nedenfor kan du se udvalget af vores kister ved at klikke på galleriet. 

LANGSKOVS BEGRAVELSESFORRETNING NEXØ ApS​

Industrivej 4, 3730 Nexø

CVR: 18645386

jan_da_small(0)

Medlem af:

Vi har døgnåbent:

56 49 13 15

​E-mail: info@langskov.dk