”Min sidste vilje” beskriver dine sidste ønsker

​”Min sidste vilje” er en blanket, du kan udfylde, hvor du har mulighed for at beskrive alle dine ønsker i forbindelse med din død og begravelse eller bisættelse. Ved at udfylde denne pjece sikrer du dig mod at stille dine pårørende og efterladte i tvivl angående dine ønsker, og de slipper for at skulle træffe vigtige beslutninger i en svær tid.

Få hjælp til at udfylde ”Min sidste vilje”

Vi vil meget gerne hjælpe dig med at udfylde ”Min sidste vilje”. Du kan enten komme forbi vores begravelsesforretning, eller vi kan komme hjem til dig, uanset om du bor i Rønne, Aakirkeby, Nexø eller på det øvrige Bornholm.

Når ”Min sidste vilje” er udfyldt, er det vigtigt, at dine pårørende kender til dokumentet, så de har en chance for at respektere dine sidste ønsker. Vi anbefaler derfor, at du afleverer en kopi af dokumentet til vores bedemand eller til et af dine nærmeste familiemedlemmer. 

Vi er medlem af Danske Bedemænd, og derfor kan vi også tilbyde dig at registrere dine ønsker i et elektronisk register.

Kontakt os for yderligere information eller spørgsmål

Har du nogle spørgsmål omkring ”Min sidste vilje”, eller har du brug for yderligere information, er du meget velkommen til at kontakte os. Vi står også gerne til rådighed, hvis du har brug for vores hjælp til at udfylde dokumentet.

Du kan enten ringe til os på telefon 56 49 13 15, eller du kan skrive til vores e-mail info@langskov.dk, hvis du foretrækker det.​

Hent dokumentet "min sidste vilje" her.

LANGSKOVS BEGRAVELSESFORRETNING NEXØ ApS​

Industrivej 4, 3730 Nexø

CVR: 18645386

jan_da_small(0)

Medlem af:

Vi har døgnåbent:

56 49 13 15

​E-mail: info@langskov.dk