Urner til bisættelse eller spredning af aske

Vi ved, at det er meget vigtigt for mange at vælge den helt rigtige urne, og det har vi stor respekt for. Derfor tilbyder vi et stort udvalg af mange forskellige slags urner. Du kan for eksempel vælge mellem mange forskellige varianter, materialer, farver, motiver og prisklasser.

De fleste kirkegårde foretrækker let forgængelige urner, og det er vores. Næsten alle vores urner er nu med nedbrydningstid på under 10 år, da vores urner er fremstillet af bio materialer.

Vi hjælper dig med at træffe det rette valg

Det kan være svært at vælge den helt rigtige urne, og det er for mange en meget vigtig beslutning. Vi står altid til rådighed, hvis du har brug for hjælp eller gode råd til at træffe det rette valg. Der er mange forskellige urner at vælge imellem, og vi kan hjælpe dig med at indsnævre din søgning.

Nogle urner er for eksempel særligt velegnede til askespredning over havet, mens andre er mere velegnede til at sætte i jorden ved bisættelse.​

Vi kan enten komme hjem til dig i Nexø, Rønne, Aakirkeby eller på det øvrige Bornholm, eller du kan komme forbi vores bedemandsforretning til en snak.

Hvad koster en urne?

Vores store udvalg af urner dækker over flere forskellige prisklasser, så det er muligt at finde en urne, uanset hvilket budget du har til rådighed. Vores priser starter fra 749 kr., men derfra afhænger den endelige pris af, hvilken urne du vælger.

Kontakt os og hør mere om vores salg af urner

Du er velkommen til at kontakte os på telefon 56 49 13 15 eller e-mail info@langskov.dk, hvis du ønsker at høre mere om vores udvalg af urner, eller hvis du har brug for vores hjælp til at vælge den rette.

Du kan se vores udvalg af urner ved at klikke på galleriet nedenfor.​

LANGSKOVS BEGRAVELSESFORRETNING NEXØ ApS​

Industrivej 4, 3730 Nexø

CVR: 18645386

jan_da_small(0)

Medlem af:

Vi har døgnåbent:

56 49 13 15

​E-mail: info@langskov.dk